Ugrás a fő tartalomra

PREMIER! Rámenős lányról mesél új videóklipes dalában Hársházi Szabi

Új dalmegjelenéssel indítja a 2024-es évet Hársházi Szabi. Megérkezett a Rámenős című alkotás; amely egy szerethető, hangulatos videóklipet is kapott. Bár 2023 évvégén Karácsonyi emlék címmel jelent meg Hársházi Szabi előadásában egy meghitt ünnepi dal, de videóklipes számmal legutóbb 2023 tavaszán jelentkezett az előadóként is egyre népszerűbb dalszerző-producer. Tehát épp itt volt már az ideje egy új megjelenésnek.


„Már demó fázisban - miután Lombos Marcitól megkaptam a dalszöveget – jött az érzés, hogy ez a dal klipet kíván; méghozzá sztorisat, mivel maga a dal is történet mesélős ugyebár. Elkezdtem gondolkozni a koncepción és nagyon rövid idő alatt ki is pattant a fejemből a klip története…” – árulta el Hársházi Szabi, akinek a klipötletét a Martonvásári Színjátszók Közösségének két oszlopos tagja, Bitó Péter és Kozma Milos segítette megvalósítani. Milos és Péter a klip két férfi szereplője a rámenős hölgy szerepét pedig Ivancsó Viktória alakítja.

„Mindenki jól hozza a karakterét szerintem. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel. A videóklipes stábomnak és a közreműködő színészeknek hála olyan lett, amilyennek elképzeltem. S nagy örömömre a Sláger TV zenecsatornán már hamarosan látható is lesz a klip a popzenei műsorsávban." – nyilatkozta boldogan Hársházi Szabi; aki bízik benne, hogy a zenehallgató- és televíziónéző közönségnek is tetszeni fog a végeredmény.