Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT! Egy kollab EP-vel is droppolt Geddo

Ebben a felháborítóan melankolikus időszakban igazi rage partnerre lelhetsz Geddo új, ötszámos, Wraff című EP-jében. A Grosskidz trap kollektíva különc tagja egy sor másik, underground közreműködőt húzott be zenei mosh pitjébe. Kiemelkedő, klipes szerep jutott a NEM1 című Ótvar Pestis featnek, amely Petőfi kínzó gondolatait szintetizálja a mai korszellemmel.


A felvidéki gyökerű, főként a drill, új iskola és alternatív hiphop vállfajába sorolható rapper az underground berkekben cseppet sem ismeretlen név. Az elmúlt néhány évben, mint egy fekete lyuk, vonzotta be az új zenékre éhes hallgatókból lett rajongókat. Legismertebb dala a DRACARYS, de népszerű még 6363-vel, Kolg8eight-tel és D.Koms-zal közös 03 is.


A mostani kislemez is összetételében az újhullámból merített az OTL-es Yabalkával, Geddo másik kollektívájából, a Ca$hvérekből is ismert Dhionn-nal, egyedüli női, trap előadóként, Somnumb-bal és nem utolsó sorban Pogány Induló producereként is ismert Ótvar Pestissel.

„Ótvart nagyon tehetségesnek tartom, ezért mindenképpen akartam vele egy közös zenét. Átküldtem az opent, nagyon bejött neki és körülbelül egy hétre rá már küldte is a verzéjét. Ez lett a legerősebb track az EP-ről, szóval mindenképpen klipet akartunk rá. Szokatlan lehet a „DeadStar” című szám is. Mindig is akartam egy trap metal alapra alkotni, és nagyon beleillett Saiblokk, aki talán az egyetlen itthon rajtam kívül, aki dark dolgokat csinál” – mesélte Geddo.

A NEM1 klipjében teljesen átvették a terek és hangulatok a kontrollt, épp úgy, mint amikor egy gondolat kerít hatalmába teljesen.


forrás: Fehér Emma