Ugrás a fő tartalomra

ITT JÁRTUNK: Ilyen volt Rácz Gergő koncertje az Akváriumban

Tegnap este az Akvárium Nagy Halljában indította el a 2024-es koncertszezont Rácz Gergő. A műsor a produkció legnagyobb slágereiből, a legújabb, Miért ne című album dalaiból, továbbá új számokból épült fel. A zenekarban olyanok szolgáltatták a talpalávalót, mint Kispál Dávid, Egri Márton, Szécsényi Andris, továbbá Szentgallay György. Rácz Gergő mellett vokalistaként, énekesként bizonyított Szakács Sziszi is, illetve a show legfényesebb csillagaként Orsovai Reni lépett színpadra több alkalommal. Reni szerintem tehetségével, egyedi fűszerezettségével, energiáival kinőtte ezt a formációt, így számomra azok voltak az értékelhető pillanatok, percek, amikor ő is hozzátett a koncerthez. 

Nekem már túl sok(k) volt a show-elem, amikor a zenei élményt azzal próbálták meg felhúzni, hogy a színészkedős, maníros részletekkel már-már musicallé formálták át az előadást. Nem volt igazi, mű, hamiskás volt az összhatás. Ami a televízióban, klipekben nagyon jól működik, élőben már nem erős. Ennek ellenére, továbbra is azt mondom, hogy hallgassatok meg egész lemezeket, járjatok koncertekre!

A fellépést követően sor került egy after partira is, ahol Gergő, Reni, Sziszi személyesen találkozott, fotózkodott a közönség tagjaival. Ezt az alázatot, kitartó kedvességet szívmelengető volt látni.

szerző: nikiahatos