Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Új borítóval jelent meg Harlan Coben Nem versz át könyve

Az idén is számtalan izgalmas, tanulságos és szórakoztató újdonsággal készül nektek JAFFA kiadó, amelyek közül az első már meg is jelent, és januárban csak náluk kapható: Harlan Coben Nem versz át című krimijének új kiadása a Netflixen indult sorozat kezdetével egyidőben jött ki.

Az év első meglepetéseként exkluzív kötetet ajánlok a krimirajongóknak! Január 1-jén kezdte el vetíteni a Netflix a Harlan Coben Nem versz át című regényéből készült sorozatot, a főszerepekben olyan sztárokkal, mint Michelle Keegan, Adeel Akhtar és Richard Armitage. Ebből az alkalomból új, Netflixes borítóval jelent meg a Jaffa Kiadónál a könyv, méghozzá egyidőben a sorozat indulásával. Ehhez a különleges kötethez január folyamán kizárólag náluk juthatsz hozzá, akár a könyvesboltukban, akár a www.jaffa.hu webshopon.

Légy az elsők között, aki beszerzi ezt az egyedi kiadványt! Ha most megrendeled a webshopban, a jövő héten már meg is érkezik hozzád!

És hogy miről szól a regény? Tökéletes Coben-krimi, annak minden izgalmas jellemzőjével! A Nem versz át világában semmi sem az, aminek látszik, a tulajdon szemünknek sem hihetünk, és az áldozatokról könnyen kiderülhet, hogy valójában gyilkosok. Vajon elkendőzhető az igazság, vagy előbb-utóbb mindenkinek el kell számolnia tetteivel?

A repülőoktató Maya Burkett férjét brutálisan meggyilkolják – ugyanazzal a fegyverrel, amely pár hónappal korábban nővére életét oltotta ki. Az asszony még fel sem ocsúdik a megrázkódtatásból, amikor a temetés után nem sokkal hátborzongató dologra figyel fel a bébimonitoron: a halott Joe tért vissza kislányukkal játszani. Maya elszántan igyekszik felgöngyölíteni a rejtélyt, ám rövidesen rá kell döbbennie, hogy a nyomok saját bűnökkel és csalásokkal terhelt múltjába vezetnek. Mi történt azon a végzetes afganisztáni bevetésen, ami miatt az egykori pilótát szüntelenül rémálmok gyötrik? Kinek áll érdekében sötét titkaival sakkban tartani, és miért? Mi köze Joe testvére, Andrew halálához a két gyilkosságnak?

„Coben regénye ismét bombaként robban – hatalmasat szól, az ember nem győzi a fejét kapkodni a megdöbbentő végkifejlettől” – írta a krimiről szóló ajánlójában a The Huffington Post.


Válogass új e-könyvek közül!
E-könyveik folyamatosan bővülő választéka nemrégiben tovább gyarapodott. Így digitális formában is elérhetővé vált Mörk Leonóra holland aranykorban játszódó regénye, a Szentjánosfű. A könyv egy megrendítő szerelem története az elkényeztetett nemeslány, Aelke, és a néma festő, Jan között. Ők ketten Szentiván éjszakáján találkoznak, de aztán elsodorja őket egymástól a történelem, és mire a férfi visszatér Hollandiába, a lány már egy előkelő férfi felesége. Amikor a véletlen újra összehozza őket, a lányban felébred a gyanú, hogy a sorsát ismeretlen erők alakítják.
Sokan vártátok, most megjelent e-könyvben Rubin Eszter legutóbbi szakácskönyve, Az új hedonizmus szabadsága. Ahogyan az alcím is ígéri, a kötet egyszerűen elkészíthető glutén-, tej- és cukormentes fogásokat ajánl a hétköznapokra és az ünnepekre egyaránt. A kötet megmutatja, hogy a glutén-, tej- és cukormentesség a legkevésbé sem jár lemondással. Sőt, éppen ellenkezőleg, ez a fajta életmód sokkal inkább egy új világot nyit, megszabadulást a káros beidegződésektől, az egészségre ártalmas alapanyagoktól.
Szintén kapható már e-könyv formában Kurucz Adrienn Szárnyak és bilincsek című kötete, amely alcímének megfelelően harminc szenvedélyes színésznő történetét meséli el. Szereplői között ismert és elfeledett egykori sztárokat egyaránt találunk, Blaha Lujzától és Jászai Maritól Bajor Gizin és Putty Lián át Domján Editig. Igazi időutazás a könyv, amelyből kirajzolódik a színésznők közös vonása: a tehetség, az öntörvényűség, az elszánt akarat, hogy megmutassák magukat, és hogy feledhetetlen pillanatokkal ajándékozzák meg a közönségüket.

Várnak a könyvesboltban!
Január 8-tól, hétfőtől újra a megszokott rendben, hétköznapokon 10 és 18 óra között várnak szeretettel a Jaffa Könyvesboltban, a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a kötetek között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz!

Kedvezmények a webshopunkban
Érdemes felkeresni a webshopot is, ahol könnyen, gyorsan és egyszerűen hozzájuthatsz a kiadványokhoz! Ha tőlük rendelsz, 1 könyv esetén 20% kedvezményt kapsz + 1000 Ft a szállítási díj. 2 vagy több könyv megrendelésénél 30% kedvezmény vár rád, + 1000 Ft szállítási díj. 9 000 Ft feletti megrendeléstől ingyenes a szállítás, amihez 20 000 forintos megrendelési összegtől 40% kedvezmény járul! A rendelés leadásakor Simple Pay bankkártyás fizetésre és SimplePay azonnali átutalásra is lehetőséged van. Ezen kívül a megrendelt könyveket kérheted MPL csomagautomatába, MPL Posta Pontra, illetve MPL Postán maradó átvételi pontra is.