Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Lendülj formába a JAFFA Kiadóval!

Te is megfogadtad, hogy az új évben új életet kezdesz?  A JAFFA kiadó segít, hogy a céljaidat el is tudd érni! Új akciók keretében egész januárban különleges kedvezménnyel válogathatsz edzéssel és egészséges életmóddal foglalkozó kiadványaik közül a Jaffa Könyvesboltban.

Új év, új én!
Ha szeretnél életmódot váltani, többet mozogni, egészségesebb körülményeket teremteni magadnak, nézz körül januárban a Jaffa Könyvesboltban! A havi bolti akció keretében ugyanis minden edzés témájú könyvükhöz 40% kedvezménnyel juthatsz hozzá január 31-ig.

Valóra vált fogadalmak
Válogass ezen a héten is webshopuk akciós kínálatából! A legújabb rapid akciók keretében január 11. és 17. között, csütörtöktől szerdáig ez alkalommal egészséges életmód és testedzés témájú könyveiket szerezheted be a webshopukban különleges, 30, 40, 50, 60, de akár 70% megtakarítással. A kedvezményes ajánlatok között olyan köteteket találhatsz meg, mint például Lakatos Péter és Sáfrán Mihály közös könyve, a Legyél te is biohacker, Patrick McKeowntól az Atomikus fókusz, de szerepel az ajánlatok között Sergey Young újdonsága, A fiatalodás tudománya, illetve Rubin Eszter mindenmentes szakácskönyve, Az új hedonizmus szabadsága. Látogass el a www.jaffa.hu oldalra, nézd meg a részletes listát, és élj a különleges lehetőséggel!

Tovább bővült e-könyveik választéka
E-könyveik folyamatosan bővülő választéka nemrégiben újabb kiadványokkal gyarapodott. Így digitális formában is elérhetővé vált Lakatos Péter nagy sikerű könyvének, a Paleolit edzésnek az új kiadása. A paleolit étkezés követői elsősorban a helyes táplálkozásra fektetik a hangsúlyt, ám ez önmagában nem elegendő. A könyv azoknak szól, akik nemcsak az étkezésükben keresik az egészséget, hanem a testüket is erőssé, kitartóvá és ellenállóvá akarják fejleszteni, és ehhez az ősi mozgást, a Ground Force Method rendszerét választják. A Paleolit edzés felvázolja ennek a különleges mozgásrendszernek az elméleti hátterét, és gyakorlati tanácsokkal is ellátja az életmódváltásra készülőket.

Szintén kapható már e-könyv formában Galba Zsolttól A macebell nagykönyve. Ez az érdekes sporteszköz fejleszti a testtudatot, a koordinációs készséget, a fogáserőt és a törzserőt, a hasizmokat és a rotációs törzsstabilitást is. Használatát nem könnyű elsajátítani, meg kell küzdeni vele. De ha valaki szereti a nehezen járható utakat és alázattal közelít az eszközökhöz, annak nem mindennapi erő- és flow-élményben lesz része. A filozófus végzettségű bölcsész szerző mélyreható érdeklődéssel, sőt tudományos alapon közelít a témához, ennek eredménye ez a könyv, a macebellezők nélkülözhetetlen segítsége.

Ugyancsak megjelent e-könyvben a Formában kortalanul, Andrea Du Cane Master RKC oktató, funkcionális mozgásminta-szakértő és sportoktató könyve. Segítségével felfedezheted a kettlebellgyakorlatok varázsát, melyektől robbanékony, erős és hajlékony maradhatsz. A kiadvány olyan megfiatalító mestertervvel szolgál, amelynek segítségével a tapasztalatlan kezdőtől a sokat látott sportolóig bárki dacolhat a fizikai hanyatlással, és olyan izmos, energikus és vonzó embert faraghat önmagából, amilyen mindig is lenni akart.

Várnak a könyvesboltban!
Szeretettel várnak a Jaffa Könyvesboltban, a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt! Hétköznapokon 10 és 18 óra között tudod felkeresni őket. Érdemes benézned, hiszen nemcsak kényelmesen válogathatsz a kötetek között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz.