Ugrás a fő tartalomra

HÍRLEVÉL: Februárban Hulej Emese bemutató, január végén extra kedvezmény rázza fel a napokat

Az utolsó januári pénteken, január 26-án rendkívüli akcióval várnak a Jaffa Könyvesboltban: valamennyi teljes árú könyvüket 50% kedvezménnyel szerezheted be!

Zöld péntek a könyvesboltban!
Január 26-án különleges akcióval várnak a Jaffa Könyvesboltban, a Móricz Zsigmond körtérnél, a 11. kerületi Vásárhelyi Pál utca 10. szám alatt! A zöld pénteken valamennyi teljes árú kötetet 50% kedvezménnyel szerezhetsz be. Ne hagyd ki! De a többi napon is érdemes felkeresned a könyvesboltot, hiszen ott nemcsak kényelmesen válogathatsz a kötetek között, hanem állandó kedvezményeket is igénybe vehetsz: egy könyv vásárlása esetén 20%, kettőnél 30%, négy könyv felett pedig 40% engedményt kapsz. A bolt hétköznapokon 10 és 18 óra között van nyitva.

Rapid akció még egy hétig
Válogass még egy héten át webshop akciós kínálatából! A legújabb rapid akciókeretében január 31-ig önsegítő könyveket szerezheted be a webshopban különleges, 30, 40, 50, 60, de akár 70% megtakarítással. Látogass el a www.jaffa.hu oldalra, nézd meg a részletes listát, és élj a különleges lehetőséggel!

Új e-könyvek: nőktől, nőknek
Ki segítsen a nőknek, ha nem a nők? Ilyen női erőforrást jelent az a három kiadvány, amely nemrégiben vált elérhetővé e-könyv formájában is. Füredi Júlia Csúcsragadozók című könyvében elárulja, mi az, amit feltétlenül tudnod kell a vezetői szerepről, akár főnök vagy, akár beosztott. László Móni, a személyes márkaépítés hazai szaktekintélye arra tanít meg, hogy alakíthatod ki introvertáltként is az énmárkádat. Iványi Orsolya menopauza aktivista pedig a Mindent a változókorról című könyvében ennek az életszakasznak a legfontosabb tudnivalóit gyűjtötte össze.

Gyere könyvbemutatóra!
Szeretettel várnak Hulej Emese Unoka a Gerbeaud-házból – Edith története című könyvének bemutatójára 2024. február 15-én, csütörtökön 18 órai kezdettel a Magvető Caféba. A szerzővel Mörk Leonóra beszélget majd.