Ugrás a fő tartalomra

BESZÉLGETTÜNK. Misztikus utazásra hív Király Béla új darabja

Show formájában enged be egy izgalmas világba Király Béla. Az ismert pop és musical dalokkal építkező BIZARRE! THE SHOW-ban olyanok bizonyítanak, mint Dér Heni, Sári Évi, vagy éppen Szabó P. Szilveszter. 

"Lépj át a misztikum kapuján, hogy eléd táruljon egy bizarr világ, ahol Jenna kalauzol át egy sokszínű éjszakán. Látványos koreográfiákkal új dimenziót adunk az Addams Family-féle világnak. Ismert pop és musical dalok kíséretében egy magával ragadó show részese lehetsz. Kinyílik a kísértetkastély és a pompázó revü lélegzetelállító világa. Hogy álom vagy valóság? Ezt derítsd ki te a „Bizarre! The Show” előadásán a RaM-ArT Színházban." - áll az esemény leírásában. A darab rendezőjét, koreográfusát, Király Bélát kaptam el egy gyors nyilatkozatra a 2 x 50 perces műsor kapcsán.

"Tavaly nyáron jött az ihlet, hogy csináljak egy olyan előadást, ami egy igazán izgalmas világot jelenít meg. Novemberben már megcsináltam az előadást egy részben, aminek kitörő sikere volt, a nézők azt mondták, hogy 'ezt mindenkinek látnia kell, mikor lesz még?!'. Fogtam magam, bekopogtam pár helyre... A RaM-Art Színházban már az első meetingen nagyon pozitívan fogadtak, végül ők adnak otthont a produkciónak. Dupla szereposztással, fantasztikus színészekkel, énekesekkel újjászületik az előadás. Hogy mi is a Bizarre! The Show? Egy olyan showműsor, ahol egy izgalmas story keretein belül ismert musicalek és pop dalok csendülnek fel. Természetesen a mi történetünkben is lesznek gonoszok, megfoghatatlan fura figurák, de nem maradhat el a két főszereplő bizarr, szenvedélyes kapcsolatának bemutatása sem." - kezdte Béla. "A tánckarral már hetek óta dolgozunk a számokon. Egy biztos, a koreográfiai szerkezetbe fogom beépíteni a főszereplőket. Most először rendezőként is gondolkodnom kell, ami hatalmas feladat számomra, izgalmas kihívás, de nagyon élvezem. Boldog vagyok, hogy művészeink elfogadták a felkérésem." - tette még hozzá.

FŐSZEREPLŐK:
SZABÓ P. SZILVESZTER / HORVÁTH DÁNIEL
DÉR HENI / SÁRI ÉVI
RIGÓ ANNA
FÜREDI NIKOLETT / PAP VIKTÓRIA
FEJES SZANDRA
FÁBIÁN NIKOLETT
GÁBOR MÁRKÓ
BECZ BERNADETT
közreműködik a BIZARRE ENSEMBLE
és a SHOW DANCE COMPANY 24 fős TÁNCKARA

Az előadásra legközelebb március elején (elsején, másodikán, harmadikán)
kerül sor a RaM-ArT Színházban.

szerző: nikiahatos