Ugrás a fő tartalomra

ITT JÁRTUNK: Kialakult a SZTÁRBOX döntő mezőnye!

Ma este sor került a SZTÁRBOX második elődöntőjére, amely során olyan párosok mérkőzését láthattuk a Riz Levente Sport és Rendezvény Központban, mint Molnár Áron - Józan László, Dobos Evelin - Nyári Dia, valamint Árpa Attila - Pintér Tibor.

Ezen a vasárnapon gyakorlatilag érvényesült a papírforma. Többek között Molnár Áron és Józan László roppant sportszerű összecsapásán, ahol Áron rögtön az első menetben  úgy eltalálta egy bal csapottal Lászlót, hogy a bíró rögtön rászámolt. Pillanatokkal később Áron újra keményen betalált, a bíró pedig újra számolni kényszerült. Ekkor döntött úgy Józan Laci edzője, hogy az egyértelmű erőviszonyok miatt nem veszélyezteti a színész egészségét, így bedobta a ringbe a törölközőt. Nem túlzok, ha azt mondom, sokan egyetlen szempillantásnak éreztük ezt a meccset, amelyet percekig el sem hittünk.

A második nagy harcot Dobos Evelin és Nyári Dia szállította le. A színésznők elképesztő tempóban, brutális energiákkal harcoltak, tisztelséggel állták a sarat négy meneten keresztül. Valóban élvezetes teljesítményt nyújtottak. Az első menet Eveliné, a második Diáé volt, a harmadik pedig igen szorosra sikeredett. Az utolsó menetben megszünt a védekezés fogalma, igazi végjátékot kaptunk. A bírók végül Evelinnek ítélték a győzelmet.

Ahogy Áron és László összecsapásánál, úgy az utolsó mérkőzésben is abszolút benne volt a kiütés lehetősége. Óriási erejű ütéseket láthatunk Árpa Attila és Pintér Tibor között, nem csoda, hogy mindkettejük energiája rohamosan fogyni kezdett. A döntőben kemény sorozatainak, jobb védekezésének köszönhetően Árpa Attilával találkozhatunk még.

AKIK MEGKÜZDENEK A BAJNOKI CÍMÉRT A JÖVŐ VASÁRNAPI DÖNTŐN:
Női könnyűsúly: Dobos Evelin - Berki Mazsi
Férfi középsúly: Molnár Áron - Rácz Jenő
Férfi nehézsúly: Brasch Bence - Árpa Attila

Most pedig jöjjenek az estét felrázó zenei produkciók:

szerző: Kocsis Andrea