Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Erőteljes dalban mutatja meg új oldalát B. Nagy Réka

Megjelent B. Nagy Réka Az én szívem című dala, amiben egy teljesen új oldalát mutatja meg a népzene világából merítkezve. A futurisztikus szerzeményhez imidzs klip készült, ahol egy pillanatra sem tudod levenni a szemed a piros, extravagáns szettben és fátyolban megjelenő énekesnőről.  


“A dal az igaz szerelemhez vezető rögös útról szól, amit végig kell járnunk ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra tökéletes párt, aki feltétel nélkül szeret minket és aki mellett igazán önmagunk lehetünk” - meséli a énekesnő- véleményvezér, aki saját maga szerezte a dalt és írta hozzá a szöveget, míg a produceri munkát toldyuuso vállalta. 

A dal esszenciáját az adja, hogy szépen lassan épül fel és mindig mutat valami újat a hallgatóság számára. Hangzásvilága szimfónikus future trap, izgalmas népdalos beütéssel, amiről Réka így mesél: “az Az én szívem egy különleges dal lett, de úgy érzem kilóg az eddigiek közül. Gyerekkoromban kórusban főként népdalokat énekeltünk, így közel áll hozzám ez a műfaj, igazán könnyű volt ebből a világból merítkeznem.”

A futurisztikus klipet Radics Tomi rendezte és forgatta Réka ötletei alapján. “Általában szeretek egy teljes történetet ábrázolni a videóimban, azonban most inkább egy szuggesztív imidzs klipet készítettünk, ahol a dal kerül fókuszba és “az én szívem” a piros színnek és a snitteknek köszönhetően.”


forrás: Bánki Judit