Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ! Csákváron ad karácsonyi koncertet a Kamilka & Pesti Sikk és a Black Diamond Big Band

Idén 10 éve, hogy Hollywood tündöklő zenés-filmes világa, a hazai sikkes, csillogó swing korszak elevenedik meg a Kamilka & Pesti Sikk munkásságában. Az NKA által többszörösen támogatott dalszövegíró, énekes, Kiss Kamilka és a kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista, Lőrincz Ádám az aranykor fényűző stílusát a mai modern igényekhez igazítva hozza közel a közönséghez, mindezt 100%-ban magyar nyelven. A páros kiváló zenészekkel kiegészülve alkotja meg ezt a stílusos és szenvedélyes időutazást. A 2023-as év azonban nem csak jubileumuk miatt mérföldkő a formáció számára, ugyanis az október eleji Tokaji Bornapokon egy több felvonásos koncerttel fűszerezve bemutatkozott Magyarország legsikkesebb bora, a Benkő Borház pincészetének ékköve, a Pesti Sikk gyöngyözőbor!


A formáció december tizenhatodikán, szombaton 18 órás kezdettel Csákváron, a Floriana Könyvtár és Közösségi Tér színpadán lép fel, mégpedig a csodálatos Black Diamond Big Banddel karöltve. A tatabányai Big Band dinamikus fejlődése napjainkig töretlennek bizonyul, köszönhetően Ludányi Tamás alapító és vezető, valamint Elek István szaxofonos, művészeti vezető munkásságának. A koncerten ezúttal a meghitt, saját dalok mellett az év legszebb ünnepére rezonáló, leghíresebb amerikai karácsonyi számok is megszólalnak, természetesen a Pesti Sikk arculatához hűen magyar nyelven, nagyzenekari hangszerelésben.

A felejthetetlen zenei élmény ezúttal valóban garantált! A Karácsonyi Koncert-re már kaphatóak jegyek a helyszínen, a diákoknak ráadásul kedvezménnyel.

szerző: nikiahatos