Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ! A Backstage színpadán zárja az évet a Decadancer

A Decadancer egy üde színfolt a hazai zenei palettán. Az elsősorban post-wave stílusban mozgó csapatot a rock, a pop és az elektronikus zene sokszínűsége is inspirálja, ezek az izgalmas hatások, jegyek pedig mind a dalokban, mind a koncerteken megjelennek.

A valóban különleges, senki mással össze nem téveszthető hanggal megáldott énekest, Ficzkó Andrást az egykori Machine Mouse formáció frontembereként szerethette meg a közönség (Fenn a csúcson, Az ajtó nyitva áll, Álomgyár, A játékos, A felhőn jársz, A pillanat), de nem csak ő lehet ismerős a(z elsősorban rock) zenekedvelők körében, hiszen: basszusgitáron a Kiss Forever Band tagjaként a világot járó Pocky (Fűzfa Zoltán), gitáron a Sex Action és a F.O.System Mátyás Attilája, dobon pedig Gerő Balázs (szintén Sex Action) erősíti a bandát. 

A fellépések terén műsoruk remek érzékkel épült fel, a saját dalok mellett feldolgozásokat is játszanak, például olyan előadóktól, mint Robbie Williams, a Duran Duran. A témák széles skálán mozognak, a dalok angol nyelven csendülnek fel, és szemmel láthatóan a banda minden tagja nagyon élvezi, hogy végre egymással zenélhetnek. A következő bulira december 16-án, szombaton kerül sor a (1068, Budapest) Városligeti fasor 44. szám alatt található BackStage Pubban.

szerző: nikiahatos