Ugrás a fő tartalomra

BEST OF 2023: EZEKET HALLGATTAM DECEMBERBEN

Elérkeztünk az év utolsó napjaihoz, így hozom is a december során megjelent kedvenc dalaimat. Ezekben a hetekben is sok eklektikus szerzemény, album került kiadásra, íme azok, amelyek valóban megfogtak.

T. DANNY, YOUNG FLY - NO WOMAN NO CRY

T. Danny a hazai hiphop egyik legnépszerűbb előadója. Legújabb anyagát a No woman no cry közreműködés jelenti, amelyben az élet szívből való megélését állítja fókuszba Young Fly oldalán. A zenét Závodi Marci kreálta, gitáron pedig Aranyosi Norbert tette fel az i-re a pontot.


HOOLIGANS, DIÓSZEGI KIKI - FEKETE SZIVÁRVÁNY

Az év második felében alaposan elkényeztetett minket a Hooligans. Amellett, hogy több klipet kiadtak, decemberben megjelent legújabb nagylemezük, a tizenhárom számot tartalmazó Fekete Szivárvány is. A címadó anyag ráadásul közreműködést jelent, egyik kedvenc formációm (Down For Whatever) frontemberével, Diószegi Kikivel. Az eredmény ezúttal is karcos, tökös, erős lett.


FOLLOW THE FLOW - TÉL

A téli napfordulón adta ki legújabb animációs szövegvideóját (Barna Joci, Császár Róbert) a Follow The Flow. A kisfilm a srácok egyik legkomorabb dalához, a Tél-hez készült, amelynek szövege a jelen társadalmi problémáira, a mindennapok nehézségeire reflektál. Tartalmas, ugyanakkor fülbemászó anyag. Imádom.


szerző: nikiahatos