Ugrás a fő tartalomra

Tapasztalt versenyző bizonyít a Music Mobil második turnéján

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jön létre a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a Music Mobil. A műfaji kötöttség nélküli mozgó kisbuszon Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak lehetőséget arra, hogy maradandó zenei élményt okozzanak az utca emberei számára.


Kedden (11.07.) egy rutinos versenyző, a nemrégiben Öröm a zenét is megnyert Gorg & Benzol játszik a Music Mobil kisbuszán, amivel Veszprémbe látogatnak el. A feltörekvő banda nemrégiben nyolc dalból álló lemezt adott ki Trip to Hatland címmel, így bőven lesz miből felépíteniük repertoárjukat. A kiválasztott formáció Music Mobil koncertjét rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a kiadó jóvoltából.

A szervezők a Music Mobilozás után sem unatkoznak, hiszen több iskolában is tartanak rendhagyó énekórákat, így az intézményekben tanuló gyerekek interaktívan, kötetlen hangulatban ismerkedhetnek meg a hangszerekkel, a zenészekkel.