Ugrás a fő tartalomra

SZTÁRBOX 2023: Ők alkotják a férfi nehézsúly elődöntőjének mezőnyét!

A Sztárbox harmadik negyeddöntőjében a női könnyűsúly egy és a férfi nehézsúly két mérkőzése zajlott. A hölgyeknél Nyári Dia egyhangú pontozással győzött, így az elődöntőbe jutott, míg ellenfele Járai Kíra számára véget ért a verseny. A férfi nehézsúly mezőnyének első mérkőzésén Pintér Tibor Tenya jutott tovább, miután a vezető bíró a második menetben úgy ítélte meg, hogy Dobrády Ákos nem tudja tovább folytatni a mérkőzést. Ugyanezen súlycsoport másik összecsapása Curtis és Szegedi Fecsó között zajlott. Utóbbi került ki a ringből győztesen, miután a vezető bíró a második menetben úgy ítélte meg, hogy Curtis nem képes a mérkőzés folytatására. Így kialakult a férfi nehézsúly négyfős, elődöntős mezőnye: Árpa Attila, Brasch Bence, Pintér Tibor, Szegedi Fecsó. 

November 19-én a 4. negyeddöntő résztvevői mérkőznek meg egymással és eldől, hogy kik lesznek majd a női könnyűsúly és a férfi középsúly elődöntőinek résztvevői. 
Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András 
Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági 
Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter 


Dobrády Ákos a mérkőzés elején még jól védekezett, miközben Pintér Tibornak is fogyott a levegője, de nem annyira, hogy ne tudjon bevinni két olyan erős ütést, hogy rá kelljen számolni Dobrádyra. A második menetben újabb számolás következett, mely során az énekes nem tudta megmondani, akarja-e folytatni a mérkőzést, így a bíró véget vetett a találkozónak, és Tenya jutott az elődöntőbe.

Curtis nekirontott Szegedi Fecsónak, de gyorsan elégette magát, és nem tudott felkelni a padlóról
Curtis előzetesen többször hangsúlyozta, hogy nem tudott igazán felkészülni a Sztárboxra, és ez meg is látszott a kondícióján. A rapper ezért megfogadta párja, Barnai Judit tanácsát, megpróbálta gyorsan lerohanni és kiütni Szegedi Fecsót, ez azonban nem sikerült neki. Az első menet ennélfogva cseppet sem technikás, de a maga módján szikrázó küzdelmet hozott. Curtis a második menetben már nemcsak sokat fogott és birkózott, hanem olykor egyszerűen elsétált, hogy levegőhöz jusson. Végül Fecsó kivárta azt a pillanatot, amikor ellenfelét már nem vitte a lendület, és a padlóra küldte, ahonnan a Voice coacha már nem is tudott feltápászkodni, leginkább a fáradtság miatt, így a bíró beszüntette a küzdelmet.