Ugrás a fő tartalomra

SZTÁRBOX 2023: Erre a zenére vonult be Janicsák Veca, Kállay-Saunders, valamint Szabados Ági - MINI INTERJÚK!

Tegnap este volt szerencsém a Sztárbox negyedik negyeddöntőjét a helyszínen, a Riz Levente Sport és Rendezvény Központban megtekinteni. Az izgalmakban bővelkedő esemény során három ismert embert, köztük két zenei előadót faggattam arról, hogy miért az adott zenét szerették volna hallani a mérkőzésük előtti utolsó pillanatokban. Íme Janicsák Veca, Kállay-Saunders, valamint Szabados Ági válaszai.


Szabados Ági az It's on Again című Alicia Keys számra vonult be az este során.
„Amikor elkezdtünk felkészülni a Sztárboxra, az edzőm már akkor mondta nekem, hogy gyűjtsem össze azokat a dalokat, amik motiválnak. A Sztárboxban népszerű szó a stenk, ez volt az egyik mozgatórugóm. Vannak dalok, amik régóta energiával töltenek fel, ebből az egyik ez A Csodálatos Pókember 2-ben is hallható szerzemény. Amikor futottam, vagy edzettünk, azt éreztem, hogy ettől a számtól kiráz a hideg, plusz löketet kapok tőle, így ezt választottuk a bevonuláshoz. A dal a harcról, a küzdelemről szól, emiatt is tökéletesen passzolt ide.” – mondta a meccs után Ági.

Én egyébként Curtistől számítottam arra, hogy saját zenére sétál végig a ringhez vezető úton, ám erre csak a tegnapi negyeddöntőben került sor, rögtön kétszer is. Egyikük a számomra legszebb férfihangok közé sorolható Kállay-Saunders András. A BRONX szövegét, zenéjét Andris álmodta meg, a zenében pedig anatu támogatta.
„A Bronx a legújabb dalom, aminek ma jelent meg a klipje, amit leholegacy rendezett. A dallamai maximálisan azt a helyet idézik számomra, ahol születtem, ahol felnőttem, ahol a húszas éveim elején sportoltam. Bronx New York városának legészakibb kerülete. Most, hogy beszélek erről a számomról, legszívesebb visszamennék bokszolni.” – kezdte Andris, aki zeneileg igen aktív, alig egy hónapja adta ki a MAKE YOU CRY klipjét, amelyben anatu közreműködőként is bizonyít. Úgy tűnik, az előadó a mérkőzést követően sem veszít lendületéből: „A mostani dalokkal a nemzetközi rádiókat is megcéloztuk, továbbá folyamatosan dolgozom a nagylemezemen.” – tette hozzá. 


Andris után Janicsák Veca is számot, a Gravitációt választotta bevonulózenének. A dal szövegét, zenéjét Veca írta, producerként pedig Hajas Gábor / Hagamaki segítette.
„Szeretném leszögezni, hogy egyáltalán nem egoizmusból választottam saját szerzeményt. A dalt, ami végül a bevonulásomat kísérte, az életem egy olyan szakaszáról írtam, amikor nagyon sokat harcoltam, és úgy éreztem ez ösztönözni fog. A szöveg és a klip is ezt tükrözi. Ezt a küzdelmes és nehéz időszakomat máig tökéletesen fel tudja idézni bennem, így azt reméltem, hogy képes előhívni belőlem a harcos énemet a ringbe lépés előtt is. – mesélte a BSIDE-nak Veca.


szerző: nikiahatos