Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT! Kislemezt adott ki Nagyváradi Nelli és Lukovich András

Legutóbb szeptemberben jött ki együttműködéssel Nagyváradi Nelli és Lukovich András. A Mássz ki a fejemből nótában a korábbiaktól eltérően nem volt más közreműködő, kizárólag ők ketten alkottak közösen. A dal úgy tűnik, csak a kezdet, ugyanis tegnap egy kislemezzel lepte meg közönségét a duó.

Live at the Royal Albert Hall EP-n 3 szerzeményt hallgathatunk körülbelül 11 percen át. A korongon a már említett Mássz ki a fejemből mellett ott van az Antré, valamint az Annyi baj legyen. A számok zenéjét András, szövegét Nelli álmodta meg, a produceri teendőket pedig Űrlénykirály Balogh Borsa végezte.

"Nagyon jó barátok vagyunk Andrissal, egyformán gondolkodunk a zenei folyamatokról. Nem feltétlenül a zenei ízlésünk ugyanolyan, hanem az, ahogyan az alkotásról vélekedünk. Barátokként kezdtünk el egymással zenélni, írtunk közös dalokat, felléptünk együtt. Hiába választ el minket sok-sok kilométer, így is tudjuk folytatni a közös alkotást. Amikor pedig Magyarországon leszek, biztosan koncertezünk tovább." - árulta el a BSIDE-nak az október óta Mexikóban, Tulumban élő Nelli.