Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ! Sting 2024-ben visszatér Budapestre

A 17-szeres Grammy-díjas művész, Sting visszatér egy különleges koncerttel a Budapest Arénába 2024. május 31-én Sting, akit egy elképesztő rockbanda kísér, dinamikus koncertprogrammal készül, eljátszva legnépszerűbb slágereit, amelyek akár a The Police tagjaként, akár szólóban részei illusztris karrierjének.


A koncerten többek között olyan időtlen klasszikusok csendülnek fel, mint a Fields of Gold, a Roxanne, az Every Breath You Take, vagy a Message in a Bottle. Sting legutóbbi fellépéseit a The Times mesterkurzusnak minősítette; "Sting továbbra is vitathatalanul zseniális előadó, aranyat érő életművel." A The Telegraph , „ritka csemegének” ítélte, Stinget magát a The Guardian pedig „egyedülállónak” nevezte „magasztos pop-alkímiájáért”.

A budapesti koncertre jegyeket elsőként a hivatalos Sting rajongói klub tagjai vásárolhatnak a www.sting.com oldalon keresztül. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető lesz november 22., szerda 10 órától november 23., csütörtök este 6 óráig. A teljeskörű jegyértékesítés november 24-én 10 órakor indul a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon. A teljes turnéval, jegyekkel és rajongói klubbal kapcsolatos információkért látogasson el a www.Sting.com oldalra.

forrás: Markus Éva