Ugrás a fő tartalomra

ITT A DAL: Megérkezett Szabó Ádán újdonsült feleségével készült első száma

A 31 éves énekes-dalszerző és kivételes harmonikaművész új, zenei együttműködőre talált, akinek ráadásul kevesebb mint egy hónappal ezelőtt örök hűséget fogadott. A tehetséges popénekes kedvesével, Jenniferrel közös, Egyet kérek című felvételével nyit új fejezetet életében, amely varázslatos esküvőjükön debütált és amelyet most egy szöveges videó kíséretében rajongóikkal is megosztanak.


Szabó Ádám sokoldalúságával óriási zenei mérföldköveket pipálhat ki a hazai porondon: amellett, hogy harmonikásként a komolyzenében is kiemelkedik itthoni és nemzetközi díjaival, elvihette az aranyérmet a hírességeknek rendezett, Sztárban Sztár című showműsorban 2020-ban.

Az előadó sikerei eddigi együttműködéseiben is megmutatkoznak: a Curtis-szel közös Ez vagyok én igazi tophit lett, de a rapperrel megalkotott, balladai hangulatú Keserű magány, vagy a T. Danny albumán megjelent Részegen című kollab is közönségkedvencként említhető.

A zenészre végre rátalált az igaz szerelem, ráadásul egy olyan lány rabolta el szívét, akivel a szakmában is egy húron pendülhet: a Szabó vezetéknevet frissen anyakönyvezett Jenniferrel szeptember 23-án kötött házasságot, s most először ezt egy szenvedélyes duettben is kinyilvánítják.

Az Egyet kérek című újdonság - akárcsak a pár olasz stílusú esküvője - egy Rómeó és Júlia átirat is lehetne: gyönyörű szentimentális énekkel körülölelt dallam a két lelki társ legmélyebb, romantikus érzéseiről.


forrás: Fehér Emma