Ugrás a fő tartalomra

ITT A DAL: Megállítja az óramutatókat a Meg Egy Cukorka

A budapesti rockzenekar legfrissebb szerzeménye az idő múlásával veszi fel a versenyt, és ellenszert kínál arra a szorongásra, amely előbb-utóbb mindenkit elér. Ezt az érzést nemcsak GYERE FEL című dalukkal próbálják feledtetni, hiszen október 28-án az Akvárium Klubban a közönséggel közösen fordítanak hátat a hétköznapok feszengő hangulatának.


Egy hónappal ezelőtt jelent meg a melankólikusabb hangvételű PEDIG, amit most egy igazi rock’n roll sláger követ, aminek kiindulópontja az élet egyik legnagyobb visszatérő problémája: az idő múlása miatti szorongás.

"A GYERE FEL szövege számos olyan témát boncolgat, amely elől egyikünk sem menekülhet, legyen szó a pillanatok megélésének hiányáról, az állandó FOMO-érzésről, vagy önmagunk kereséséről a másokkal való kapcsolatainkban" – vallja Hárs Barna dalszerző.

Az új dalokat október 28-án az Akvárium Klubban lehet először élőben meghallgatni. A zenekar bevallása szerint ez lesz az év legnagyobb Meg Egy Cukorka koncertje, ahol a jól megszokott közönségkedvenc dalok mellett egykis ízelítőt is adnak a jövő Meg Egy Cukorkájából.


forrás: Mihályi Dávid
fotó: Kassai Rozi