Ugrás a fő tartalomra

MUSIC MOBIL 2023: Már lehet jelentkezni az ősszel turnézó kisbusz pályázatára!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával a Music Fashion Kiadó nyílt pályázatot hirdet. A Music Mobil projekttel Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kapnak ismételten bizonyítási lehetőséget.

A Music Mobil tulajdonképpen nem más, mint egy mozgó, két oldalt nyitott mikrobusz, amely élőzenével okoz maradandó élményt az utca emberei számára. A kisbusz első turnéjára május végén, június elején került sor, amikor olyan formációk muzsikáltak a járművön, mint az Anyu ez hangos, a Gorg and Benzol, valamint a Fuzzinga.

A szeptember végén-, októberben turnézó, műfaji kötöttség nélküli kisbusz programját a Kodály Spicy Jazz nyitja meg, majd a nyílt pályázatra jelentkező, pályájuk elején lévő csapatok közül a legizgalmasabb zenekarok kapnak lehetőséget ugyanerre a szuper kalandra.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítik, amellyel egy online versenyen is megmérettetnek. A legtöbb közönségszavazatot begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást, az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a Music Fashion Kiadó jóvoltából.


TI IS JELENTKEZNÉTEK A NYÍLT PÁLYÁZATRA? Megtehetitek:
- Ha induló, kezdő formáció vagytok, nem rendelkeztek kiadói-, és országos szintű rádiós múlttal. (A helyi, lokális médiumokban való szereplés, valamint a saját kiadás nem kizáró ok.)
- Ha a zenekarotok legalább egy tagja a Veszprém-Balaton régióból származik, vagy itt végezte tanulmányait.
- Ha létezik maximum 4 fős felállásotok.
- Ha szeretnétek egy kislemezt elkészíteni, kiadni a közeljövőben.

ÍGY JELENTKEZHETTEK:
- Küldjétek el biográfiátokat, valamint csatoljatok hozzá: 2 zenekari fotót, 2 videólinket az eddigi munkásságotok kapcsán a musicmobil@musicfashion.hu címre.
A pályázat benyújtásának határideje: 2023. szeptember 20., szerda 20 óra.