Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Szerelmes dallal jelentkezik Paksi Zita

2023 tavaszán rukkolt elő első saját dalával Paksi Zita. A Kő és rózsa című debütáló dalát hamar felkapták a különböző hazai televíziós zenecsatornák. 


Zita most pedig második saját számával jelentkezik, amely egy videóklipet is kapott. „Az idei ősz egyik nagy slágere lehet Paksi Zita slágergyanús újdonsága” – írja a Zenekult.hu Portál A szívem bízom rád című szerzeményről, amit a Hársházi Szabolcs – Kotsy Krisztina szerzőpáros jegyez. Paksi Zita új dala több zenei stílust ötvöz magába. A 60-as évek Amerikájának Bubblegum pop és doo-wop stílusa keveredik a mai pop zenével.

Hársházi Szabolcs a dal zeneszerzője és hangszerelője az alábbi gondolatokat osztotta meg velünk a szerzemény kapcsán: „Mindig is imádtam a 60-as 70-es évek doo-wop zenei stílusát. Így extrán izgalommal tölt el amikor napvilágot lát egy olyan szerzeményem ami visszanyúlik ehhez a vokális zenéhez”. A dalszerző producer azt is hozzá tette, hogy Kotsy Krisztina dalszövegíróval az elmúlt években már több ilyen stílusú dalt sikerült megalkotniuk különböző előadók számára. Tehát a recept adott volt és a végeredmény is jól működőnek látszik. 

A szívem bízom rád 2023. szeptember 8-tól elérhető az összes ismert digitális zenei platformon.