Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Solyom Berni akkor is hisz magában, amikor senki nem látja

A Cseréltem hangulata kicsit sötét, őszies: afféle számvetés, melyben Berni személyes élményeit dolgozza fel. A dalhoz klip is készült. A Cseréltem alapötlete Bernitől származik.


„Az iskolában írtam meg a verzéket, felgitároztam és felvettem az első részt angolul. A szöveget utána írtuk át magyarra” – mesélte Berni, aki Závodi Marcival dolgozott a dalon. A fiatal lány saját élményeit dolgozta fel az alkotás során: „Személyes történetek hatására írtam ki magamból az akkori érzéseimet, így lett ilyen a hangulata” – fogalmazott. 

A klip rendezője leholegacy, aki a dalhoz nagyban passzoló videót álmodott meg. „Már a koncepció felvázolásakor nagyon tetszett az ötlet, amikor pedig elkészült, még inkább. Jó a vibe, szuperek a ruhák, minden illik a dalhoz. Szerintem ennél jobb klipet nem is tudtunk volna forgatni” – mondta Berni. Az őszies hangulatú dal kapcsán elárulta azt is, hogy vannak még ötletei a jövőre nézve: „Ez most az akkori hangulatomat tükrözi, de semmiképpen nem szeretném limitálni magam, sok mindent ki szeretnék még próbálni”.


forrás: Varga Zsófia