Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Pesten megjelent Isten a Tankcsapda szerint

Új dallal és a hozzá tartozó videóklippel jelentkezett a Tankcsapda. A Pesten megjelent Isten dalt élőben először, a Budapest Parkban hallhatják a rajongók.

„Folyamatosan születnek az új dalaink, legutóbb nyár elején, júniusban jött ki az Ez az a nap”. - nyilatkozta Lukács Laci. „Hamarosan egy komplett új lemeznek is nekiállunk, de addig is szerettünk volna mutatni még egyet az új témák közül. Ez a dal, a ’Pesten megjelent Isten’ a ’csapda lazább, dallamosabb arcát mutatja, leginkább a zenekar korai, punk and roll korszakát idézi.”

A dalhoz készült klipet ismét Nagy Bence rendező és a FINAL Productions készítette, ezúttal egy igen exkluzív helyszínen.

„A klip sokrétű előkészítő munkát és egy nagyon hosszú forgatási napot igényelt és jelentett mind a stáb, mind a zenekar és ugyanígy a helyszínt biztosító MOL Campus dolgozói számára is.” - árulta el Fejes Tamás. „A MOL és a Tankcsapda együttműködése 2010 óta tart és többet takar, mint sima szponzoráció, közösen időről időre különleges dolgokat tudunk létrehozni, olyanokat melyek többek, mint egy logómegjelenés.”

A forgatás izgalmasan kezdődött, a Tankcsapda frontemberét közel 3 órán át, 120 méter magasan, egy emelőkosár segítségével lógatták ki az épület mellett és a szerepe szerint még ablakot is pucolt Lukács Laci. Ami a magasságot illeti, ezúttal az is elmondható, hogy a Tankcsapda még sosem zenélt ilyen magasan. A klip kedvéért felköltöztették a teljes felszerelésüket a torony legmagasabb pontjára, ezzel megdöntötték 2010-ben felállított saját rekordjukat, amikor is az Andrássy úton, a Párisi nagyáruház tetején koncerteztek.

„Látványos videóklipet szerettünk volna készíteni a Duna partján.” – folytatta Sidlovics Gábor a zenekar gitárosa. „Így nem volt kérdés, hogy Budapest legmagasabb és legmodernebb épülete, a MOL Campus jó helyszín lehet erre, nem csak a magassága, de a hight-tech irodai környezet is jól passzolt a dalhoz. Látva az eredményt szerintünk megint egy olyan dolog született, amit mindhárman nagyon szeretünk és reméljük a rajongók is így lesznek vele!”

A Pesten megjelent Isten élőben a Budapest Parkban szeptember 22-én debütál.


forrás: Biczó Andi