Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Megkomolyodik Grazzy?

„A Térerő című, új trekkem arról az énemről szól, aki eddig voltam: bulikból-bulikba járkáltam és rengetegszer túltoltam az éjszakázást. Ezzel a számmal egy korszakot zárok le, mielőtt jönne a nagylemez” ­­– mesélte Grazzy, akit sokak a GrossKidz trapkollektívából ismerhetnek.

A kakucsi előadó Arrébb című, Lil Tibbel közös dalával robbant be az underground miliőbe, amelyre csaknem 140 ezer Spotify-hallgató kattant rá, s azóta is megállás nélkül gyártja a pattogós trapzenéket. Májusban Cold Gee-vel és állandó producertársával, Barival jelentkezett egy házibulikat megidéző EP-vel, a Project G-vel, most pedig még utoljára droppol egy igazi képszakadós zenét, aminek alapját Bari turbózta fel, hogy igazán üssön, akárcsak egy jó rage rapzene.

„A „Térerő” szövegét olyan hangulatúra akartam csinálni, ami engem abban az időszakban jellemzett, azaz a féktelen pörgés, teljes érzelemmentesség, folyamatos bulik, alkohol és menetelés” – árulta el a tehetség, aki nemsokára kiadja Garázsmenet című albumát és fejest ugrik más műfajokba is, ezzel lezárva Grazzy eddigi éráját.


forrás: Fehér Emma