Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Lil Frakknál egyre nagyobb a kutyaház

„A „Menedzser” című, új dalom az elmúlt egy évemet foglalja össze, amiben saját magamat menedzseltem. Igazi egyéni vállalkozó flow” – meséli Lil Frakk, akit aligha kell bemutatni a hazai hiphop közegben kicsit is jártas közönségnek.


Régóta nem jelentkezett önálló felvétellel a rapper, de most végre elérkezett az idő és vele együtt egy új éra is. A Menedzser az előadó zseniális humorérzékével teletankolt történet, hogyan is élte meg az elmúlt évet vállalkozóként. A raphez elengedhetetlenül hozzátartozó flexelést és pénzközpontúságot használta fel Frakk számtalan magáról elrejtett utalással, a feszültségig robbanó, timbalandos ütemeket pedig a szerző állandó producertársai, D.Koms és Doór faragták tökéletesre.

„Extra fun, hogy a közönség is alakította a „Menedzsert” kísérő videóklipet, amit a Drakula Collective rendezett. Az előkészületek során kiírtam egy instastoryba, hogy a követők küldjenek tárgyakat, amiket beépítünk a készülő kisfilmbe. Így került bele a Fonogram szál a videóba és Krúbi is. Az a díj szerepel benne ugyanis, amelyet Krisz egyszer átnyújtott a közönségnek, és a srác, akinek adta, felajánlotta nekünk, amiből egy teljes történetszál lett. De reflektálunk a BEATós beefre, a Partizánra és korunk egyik legnagyobb médiaszemélyiségére, MC Istire is” – árulta el az alkotó, aki kedvenc, pesti helyén a Rootsban tart ingyenes klipnéző estet, ahol Perrin, Lil Frakk és Doór DJ szettekkel készülnek. 


forrás: Fehér Emma