Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Janklovics Péterrel forgatott a születésnapos New Level Empire

A Velem című dalhoz rendkívül jó hangulatú videó érkezett a népszerű színművész-komikus szereplésével. Az új megjelenés a tizedik születésnap alkalmából tartott jubileumi koncertet előzi meg.


2023 őszén lesz tíz éve, hogy megalakult a New Level Empire zenekar. 2013-as első megjelenésük óta három nagylemez, számos klip és előkelő rádiós helyezés van mögöttük. Az elmúlt két évben Fonogram-díjjal és duplaplatina-minősítéssel is elismerték dalaikat.

A hazai ötös popfogat természetesen egy újdonsággal ünnepel, ugyanis a nagy jubileumi este előtt jelenik meg Velem című daluk, melynek egyik érdekessége maga a cím: több játékosságot is rejt. Egyrészt utal a közönséggel együtt töltött elmúlt tíz évre, másrészt a szó szerepel a zenekar nevében.

A dalhoz Pap Dénes rendezésében klip is készült, mégpedig egyértelműen az eddigi legviccesebb: Janklovics Péter színművész és stand-up komikus dobja fel a hangulatot a képsorokban, és nem is csak szereplőként vett részt, hiszen a dal szövegét a zenekar frontemberével, Ujvári Zolával együtt írták.forrás: Varga Zsófia