Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Hogyan élnek a sztárok? Ezt fejtegeti újdonságában a milyenferi. zenekar

Új dallal jelentkezik a 12 éve aktív, punk, rock, klasszikus magyar alter jegyekkel építkező milyenferi. zenekar. A banda a 30-as, 40-es éveiben járó értelmiségiek problémáit állítja fókuszba magyar szövegeivel. A Dominik című szerzemény tegnap óta elérhető a YoTube-on, jövő héttől pedig az egyéb zenei platformokon is megtalálja a nagyérdemű. 

"A dal címe Dominik. Igen, ő. Ez egy nem szokványos szurkolói dal. Szurkolói is, meg nem is. Igazából arról szól, hogy mit gondolunk mi átlagemberek egy sztárról, mennyire élhet ő másképp, mint mi, mennyiben más, vagy éppen hasonló az életük, mint egy magunkfajtának. Ezt próbáltuk megfogni, persze a magunk stílusában. A dal refrénje egy álomból felébredve született. A klipben ezt az álomszerűséget, a képzelet szabad csapongását próbáltuk megjeleníteni, ehhez az AI-t hívtuk segítségül. Úgy vettük észre, a mesterséges intelligencia épp olyan csapongó és szürreális dolgokat szül néha, mint az agyunk alvás közben."  - árulta el a csapat. 

Szeretnéd élőben hallani a dalt? Akkor pénteken irány Szentendre, ahol a Konhya zenekar előtt szántja fel a színpadot a csapat.