Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Stadionrock zenekarrá avanzsálva ünnepli 5. születésnapját a Carson Coma

Több teltházas Budapest Park, a Sziget nagyszínpados fellépések és egy saját minifesztivál után újabb mérföldkőre készül a Carson Coma. A Fonogram és MTVA EMA-díjas zenekar eddigi legnagyobb koncertjét adja 2024. április 6-án az MVM Dome-ban, amely nemcsak a nézőszám és a hangerő miatt lesz óriási, hanem az eddig soha nem látott vizuális élmény, illetve a szokatlan színpadkép miatt is.


Az immár ötéves együttes tagjai, Bóna Zsombor, Fekete Giorgio, Gaál Péter, Héra Barnabás, Jónás Attila és Kun Bálint az első MVM Dome koncertjükön szakítanak a klasszikus felállással: a nézőtér közepén elhelyezve, 360 fokban szórakoztatják majd önmagukat és a nagyérdemű közönséget, úgy, hogy a helycseréknek és a pódium elrendezésének köszönhetően mindeközben senkinek sem fordítanak hátat.

Az elmúlt öt év négy nagylemezének összes kihagyhatatlan slágere mellett régen játszott, de szintén nagy népszerűségnek örvendő szerzemények, kollaborációk is helyet kapnak majd a műsorban, amire egyéb, még soha nem látott és hallott kompozíciókkal, installációkkal készülnek: ez lesz az első olyan koncertjük, ahol kiemelt figyelmet fordítanak a vizuális elemekre. „Legyen tűz!” – veti fel Fekete Giorgio frontember.

„Legyen piró? Milyen piró legyen? Okádjon tüzet egy sárkány?” – filozofál minderre Héra Barnabás, a Carson Coma zenésze a lehetőségek végtelen tárházáról. „A lényeg, hogy ez lesz az eddigi leghosszabb koncertünk és számos olyan dallal, produkcióval készülünk, amit már régóta hallunk a közönségünktől, de eddig nem volt lehetőségünk mindezt összehozni.”

Hogy lesz-e végül görögtűz, konfetti vagy lézershow, arra csak április 6-án kapjuk meg a választ az MVM Dome csarnokában.


forrás: Bánki Judit
fotó: Komróczki Dia