Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Újra összeállt DR BRS, Biga és Varga Viktor

Több mint négy évet kellett várni, hogy a szupertrió ismét felkavarja a popzene állóvizét a hétszeres platinalemezes, Koccintós című közösük óta. A debütáló Boom Shot! új alkalmat ad arra, hogy pezsgő legyen minden pohárban, hiszen igazi rock & roll életérzést hozott el DR BRS, Heincz Gábor Biga és Varga Viktor!


„2019-ben még Biga keresett meg, hogy Viktorral ketten legyünk az előadó. Szinte könyörögni kellett neki, hogy szálljon be ő is a verzéivel, mert éreztük, hogy összeadva így lesz igazi sláger a „Koccintós”. Nem tévedtünk, hiszen mindhármunk karrierjében történelmet írtunk, a fellépéseinkkor tömegekkel együtt koccintunk, igazi szállóige lett a számunkból. Már átlépte a 35 milliós nézettséget a dal, melyet most a „Boom Shot!”-tal ünnepeltünk ünneplünk” – meséli Béres Atka, aki nemrég bődületes mennyiségű, 31 platinalemezt vehetett át az elmúlt öt évben kiadott kollabjai után (mint például a Hol van az a lány, az Évszakok, vagy a Tűzvarázsló után)

Az új megakollaboráció, a Boom Shot! esetében már nem is volt kérdés, hogy beszáll a Fonogram-díjas dalszerző, ám ezúttal a lágy ukulelét hátrahagyva elektromos gitárt ragadott. Bigára tiniként nagy hatással bírt volt a 60-as évek hangzása, így csak idő kérdése volt, hogy a gyerekkorából ismert tüzes dallamok és a páratlan sikerű Koccintós egyvelege mikor születik újjá egy őrületes rock & roll felvételben.

Ahogy a bo(o)mbasztikus videóklipből is kiderül, a társaság különc tagja, Varga Viktor is komolyan vette a stílusváltást. A kantáros nadrág és az idilli hangulat lecserélődött a bőrszerkó, a hátranyalt haj és a pajesz szentháromságára. Ráadásul a számhoz illően a sztár egy meglepő dobással ünnepelt: ugyanis egy helikopterből való ugrással zárta le a Boom Shot! élő debütálását Bigával közös hajdúszoboszlói fellépésén.

Gyerünk tekeredj-csavarodj rá Te is, úgy ahogy a klip főszereplői és további hírességei: az electric boogie legendás művelője, Szabó György, zongoraművész-énekesnő, Fehér Lili, a sztáralkotó, Johnny K. Palmer, valamint a Dancing with the Stars-ból ismert tehetséges táncosok: Mikes Anna ás Lissák Laura.


forrás: Fehér Emma