Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Egy idegen otthonába tört be B. Nagy Réka és Nagy Bogi

Megjelent B. Nagy Réka és Nagy Bogi közös dala, a Mi a bajod?, amit mindössze pár óra alatt írtak meg egy pizsamapartin.


„Egyáltalán nem terveztünk közös számot Nagy Bogival” – mesélte B. Nagy Réka, aki évek óta közeli barátságot ápol a Csináljuk a fesztivált és A Dal műsorokból jól ismert énekesnővel. „Egyszerűen csak elkezdtünk zenélgetni egy pizsamapartin néhány pohár bor után, és annyira belelendültünk, hogy éjfélkor nekiálltunk a szövegírásnak és a dallamszerzésnek, hajnali háromra pedig el is készültünk vele” – árulta el Réka. Az énekesnő-influenszer azt mondja, hihetetlenül egyszerű volt az első közös dalszerzésük, így a számot igazi szerelemgyereknek tartják. „Kiderült, hogy hasonlóak az eszközeink a dalszerzésben és a szövegírásban” – tette hozzá Bogi. „Ha az egyikünk elakadt, a másikunk kiegészítette a gondolatait. Nagyon izgalmas volt” – emelte ki. 

Réka és Bogi dala a nyárról, a bulizásról és a párkeresésről szól: azokról az alkalmakról, amikor megismerkedünk valakivel, de nem tudjuk eldönteni, mit akar tőlünk. „Sajnos hiába bízunk ilyenkor abban, hogy viszontszeretnek minket, sokszor csak sebeket ejtenek rajtunk és bár a kapcsolatnak látszólag működnie kellene, valamiért mégsem úgy alakul. Ezért is hangzik el többször a címadó kérdés” – foglalja össze Réka. Az énekesnők egyébként egy felszabadult, nyári számot akartak kiadni: ezt tükrözi Somogyvári Dani hangszerelése és a felvételhez készített videó is, amit Radics Tomi rendezett.

„Szerettünk volna belevinni egy csavart a klipbe, így a történet szerint Bogival betörünk egy jómódú család otthonába, ahol filmet nézünk, pezsgőt bontunk és felpróbáljuk a drága ékszereket, ruhákat” – magyarázza Réka. „Iszonyatosan jó és hangulatos volt ebben utazni, örülök, hogy egy igazi vintage autó is szerepelhetett a klipben” – hangsúlyozza. „A videót amúgy elképesztően gyorsan, mindössze egy nap alatt leforgattuk, ez is mutatja, mennyire gördülékeny volt a közös munka. A Gozsdu-udvarban rögzített buli- és karaokejelenetekben például abszolút nem megjátszottak, kizárólag őszinte nevetéseket láthattok: egyszerűen csak önmagunkat adtuk, miközben forgott a kamera is.”


forrás Barna Bori