Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ! Budapestre jön 50 Cent!

Májusban az EMMY®- és GRAMMY®-díj nyertes Curtis 50 Cent Jackson bejelentette The Final Lap Tour elnevezésű vadonatúj világkörüli turnéját, amellyel egyben a minden előző rekordot megdöntő Get Rich or Die Tryin’ debütáló albuma megjelenésének 20. évfordulóját is ünnepli. Az elképesztő rajongói nyomásnak és a hamarosan induló turnéra már közel 700 000 eladott jegynek köszönhetően a rapper most újabb időpontokat jelentett be az európai körúthoz, többek között egy norvég és egy magyar, valamint egy második Birmingham-i koncertet is az Egyesült Királyságban.


A Final Lap Tour koncertjei során a rap ikon tucatnyi rajongói kedvencet és listavezető slágert ad majd elő, valamint olyan számokat is, amelyeket évtizedek óta nem játszott már élőben. Ráadásul a turnén régi barátja, Busta Rhymes kezdi majd a koncerteket az összes amerikai és európai helyszínen. 

Az október 18-i budapesti (Papp László Budapest Sportaréna) koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá június 30-án 10 órától. A teljeskörű jegyértékesítés ugyanaznap 16 órakor kezdődik a www.livenation.hu oldalon keresztül. A szokásos jegyek mellett limitált számban közvetlenül a színpad elé szóló állójegyek, valamint különböző VIP csomagok is elérhetők lesznek a belépők között.

forrás: Live Nation