Ugrás a fő tartalomra

Végre a Barbie-film utolsó, alkotóeleme, az all-star lemez is elérhető

A magyar filmpremiert követően a 17 dalból álló, sztárparádét felvonultató Barbie The Album a mai naptól végre teljes hosszúságban hallgatható, amelyben olyan korábban nem hallgatható zenei kincsek szerepelnek, mint Sam Smith, Lizzo, Tame Impala, The Kid Laroi, a HAIM, Khalid, Dominic Fike, Ava Max és GAYLE elképesztő számai.

A magyar mozikban már július 20-án, csütörtökön bemutatták a Greta Gerwig által rendezett Barbie-filmet, amely csaknem az egész világ figyelmét magára fordította. Az elbeszélésben kiemelkedő szerepet kap a zenei aláfestés, amelyen a kortárs popzene legkultikusabb előadói és dalszerzői dolgoztak: producerként az Oscar-, Golden Globe- és hétszeres Grammy-győztes Mark Ronson, illetve megtalálható többek közt Dua Lipa, Charli XCX, Billie Eilish, Nicki Minaj & Ice Spice már most hatalmas streamingszámokat produkáló előfutárai. Az eddig hallható felvezető trackek túllépték az 500 milliárd globális streaminget – július 21-től pedig élvezhető, számtalan további újdonság.


Az all-star kiadvány megjelenését Sam Smith diszkófényben tündöklő, drámai fókuszdala, a Man I Am emeli ki, amely Barbie (Margot Robbie) hódolója, Ken (Ryan Gosling) kulcskaraterének szemszögéből íródott.

Az LP pink és más színekben is kapható, valamint bakelit, kazetta és CD formátumban szerezhető be az MG Records oldalán, illetve megvásárolható az ország további, összes, releváns cd-ket és bakeliteket árusító boltjában és üzlethálózatán keresztül.

Barbie The Album dallista:
1. Lizzo – Pink
2. Dua Lipa – Dance The Night
3. Nicki Minaj & Ice Spice – Barbie World (with Aqua)
4. Charli XCX – Speed Drive
5. KAROL G – WATATI (feat. Aldo Ranks)
6. Sam Smith – Man I Am
7. Tame Impala – Journey To The Real World
8. Ryan Gosling – I’m Just Ken
9. Dominic Fike – Hey Blondie
10. HAIM – Home
11. Billie Eilish – What Was I Made For?
12. The Kid LAROI – Forever & Again
13. Khalid – Silver Platter
14. PinkPantheress – Angel
15. GAYLE – butterflies
16. Ava Max – Choose Your Fighter
17. FIFTY FIFTY – Barbie Dreams (feat. Kaliii)


forrás: Fehér Emma