Ugrás a fő tartalomra

MUSIC MOBIL 2023: Indult az online verseny, már lehet szavazni a zenekarokra!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatásával jött létre idén nyáron a Music Fashion kiadó legújabb projektje, avagy a MusicMobil. A műfaji kötöttségek nélküli mozgó kisbuszon Veszprém-Balaton régiós kötődésű, feltörekvő zenekarok kaptak lehetőséget júniusban arra, hogy maradandó zenei élményt adjanak az utca emberei számára.


A MusicMobil tavaszi, nyári turnéján olyanok zenéltek, mint:
- a stíluskavalkádot jelentő, ellentmondásos dalokból építkező Gorg&Benzol,
- a 2020 tavaszán alakult pop-rock formáció, az Anyu, ez hangos,
- a rock, valamint a népi motívumokat pszichedelikussággal ötvöző Fuzzinga.

A kiválasztott formációk MusicMobil koncertjeit rögzítették, ezzel pedig egy versenyen is megmérettetnek a zenekarok. Ezen a versenyen a zsűri ötödik tagját a szakma mellett a közönség jelenti, akik a Music Fashion kiadó YouTube csatornáján szavazhatnak a kedvencet jelentő videóra. A legtöbb közönségszavazatot és a szakmai zsűri elismerését begyűjtő produkció egy egynapos stúdiózást a Studio Einz-ben, és az ott felvett anyag kislemezes megjelenését kapja meg nyereményként a kiadó jóvoltából.

Szavazni egyetlen alkalommal 2023.07.30-ig tudsz, a kedvencet jelentő videó alatti „Tetszik” gomb megnyomásával! A közösségi oldalakon található posztok lájkjait a szervezők nem számítják bele a végeredménybe! És akkor jöjjenek a videók!


A MusicMobil a fesztiválszezont követően, szeptembertől újabb turnéra indul. Így azon zenekarok, akik lemaradtak erről a szuper kalandról, újabb esélyt kapnak, hogy részt vehessenek rajta.