Ugrás a fő tartalomra

EFOTT 2023: Már próbálnak az EFOTT Legends sztárjai

EFOTT Legends címmel különleges showműsorban hozza össze a legendás magyar művészeket és fiatal, népszerű énekeseket július 14-én a Velencei-tó partján az EFOTT fesztivál. Egy színpadon láthatják a rajongók Nagy Ferót, Zalatnay Cinit, Karácsony Jánost, a Neoton Família Sztárjait, Schoblocher Barbarát, Lábas Vikit, Kéri Andrást (Columbo), Király Viktort és a BSW-t is. Már zajlanak a sztárok próbái.

Saját, kétórás showműsort mutat be az EFOTT a fesztivál pénteki napján: az EFOTT Legends produkcióban legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt. A rendhagyó előadásban a Színház-és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, amelyben olyan, felejthetetlen magyar slágerek szólalnak meg, mint az Elfelejtett szó, a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Gyere, kislány, gyere, a Tölcsért csinálok a kezemből, a Zene nélkül mit érek én vagy A Dal a miénk. A július 14-i előadás során a régi és mai kor fellépői felváltva lépnek fel és adják át egymásnak a mikrofont: többek között Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família Sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW is színpadra lép.

@efott_official 🔥EFOTT LEGENDS – JÚLIUS 14. PÉNTEK🔥 Az EFOTT Legends produkcióban is fellépő Neoton Famíliát kérdeztük, milyen érzés az EFOTT-on koncertezni? 🤗 🔊Siess és vedd meg a jegyed olcsóbban még július 10. éjfél, az utolsó jegyárforduló előtt! #efott #efott2023 #efottfesztivál #efottlegends #egyetemistaélet ♬ eredeti hang - efott_official
forrás: Budai Marcell