Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Interpol koncert most csütörtökön Budapesten!

A posztpunkos indie rock alapkövének számító Interpol rajongói örülhetnek, különösen, ha a pont egy éve megjelent The Other Side Of Make-Believe című album óta várják kedvenceiket: a zenekar július 20-án, 6 év kihagyás ismét Magyarországon koncertezik.


A New York-i banda minden bizonnyal szeretheti a magyar közönséget, hiszen már többször is megfordultak nálunk, a mostani esemény különlegessége viszont az, hogy most először nem a Sziget Fesztiválon lépnek majd színpadra, hanem a MOM Sport Rendezvényközpontban adnak önálló koncertet. Így egy dedikáltan róluk szóló, bensőségesebb hangulatú, de nem kevésbé ütős estére lehet számítani, mely valószínűleg számukra is üdítő lesz a megannyi fesztiválfellépés után.

Az ikonikus csapat ugyanis jelenleg világkörüli turnéján a legjelentősebb koncerthelyszíneken és fesztiválokon bizonyítja, hogy még mindig formában van, sőt! Still in shape, my methods refined - énekli Paul Banks a Toni című szerzeményben, hetedik LP-jük nyitódalában. És valóban, dalaik és szövegeik érzelmes erőteljessége változatlan, de jó pár vonáson finomhangoltak. Daniel Kessler kígyózó gitárhangjai az ég felé kúsznak, Samuel Fogarino a doboknál lényegül át, Paul Banks karizmatikus hangja pedig olyan sebezhetőséget áraszt, amely valószínűleg a zenekar legtöbb régi rajongóját is váratlanul éri.

A csütörtöki koncerten nemcsak a friss himnuszok, de a kedvenc Interpol-slágerek is felcsendülnek majd, így régi és új rajongóknak, illetve a zenekar munkásságát nem ismerő, de jó zenére vágyóknak is egyaránt ajánlott program!

forrás: lightmedia news