Ugrás a fő tartalomra

"Boldogan, sokszor könnyezve néztem az előadást" - Király Béla mesélt a frissen debütált Apostol Musical előadásról

Nádasdy díjas rendező, Somogyi Szilárd remek szereposztással állította színpadra a Pesti Broadway Alapítvány új produkcióját, ami az Apostol Musical avagy Nem tudok élni nélküled címet kapta. Az előadásban olyan szerzemények csendülnek fel, mint a Ne felejts el soha szeretni, az Élvezd az életet, a Kislány vigyázz, a Ne bántsd a Tangót, az Okosabban kéne élni, az Eladó kiadó most a szívem, valamint a Nem tudok élni nélküled. A tegnap este folyamán a RaM-aRt színházban bemutatott történet napjainkban játszódik egy fiatal, tomboló szerelemmel, egy újraéledő kapcsolattal, továbbá egy üzleti vállalkozással a középpontjában.


"Nagyon boldog vagyok, hogy engem talált meg ez a remek előadás. Rettentően élveztem a próbafolyamatot. Izgalmas kihívás volt ezekre a dalokra alkotnom. Az volt a célom, hogy minden koreográfia betétnek stílusa legyen. Hogy megfelelően szolgálják az adott szituációt. Nagyon figyeltem a számok ívének az építésére és a tér vizuális hatására is. Humor, dráma és szerelem, ez a három életérzés söpör végig a darabon. Nem volt mindegy, hogy mikor milyen mozdulathoz nyúlunk. Ez az elképesztően erős szereplőgárda csodára képes." - árulta el a BSIDE-nak Béla.

A maximalista koreográfus és a csapat munkáját siker koronázta, szűnni nem akaró állótaps fogadta őket a tegnapi előadáson. 

"Egy olyan közösségbe tartozom, ahol önzetlenül tudunk örülni egymás sikereinek. Boldogan, sokszor könnyezve néztem az előadást. Elégedett vagyok." - zárta végül a koreográfus, aki némi pihenő után újult erővel folytatja tovább a koreográfiák megálmodását. 


szerző: nikiahatos