Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Új felállásban folytatja útját a LAZARVS. Íme az első ízelítő!

Hosszú hallgatás után megjelent a LAZARVS első, beharangozó száma a közelgő ötödik nagylemezről. A dalhoz készül videóban már Balogh Attilát láthatjuk basszusgitár fronton, aki a Dungaree zenekarból lehet ismerős. A zenekar Prepelicza Zoltán távozásáról hivatalos közleményt adott ki Facebook oldalán.

“Az utóbbi fél évben magunkhoz képest viszonylag csendben voltunk. Ez részben azért is volt, mert minden erőnkkel az ötödik ‘Blackest’ című nagylemezünkön dolgoztunk, ami augusztus 18-án lát napvilágot! Borzasztóan izgatottan, vártuk ezt a mai napot, hogy végre megoszthassuk veletek is, a legjobb lemezünk egy kis darabkáját, amire rendkívül büszkék vagyunk. Eltelt 14 év, mindannyian nagyon sokat változtunk, és annak érdekében hogy tovább tudjunk menni ezen az úton veletek együtt, a zenekar és Prepelicza Zoltán útjai itt most elválnak. Szeretnénk neki őszintén, és hálásan megköszönni mindent, hiszen a testvérünk, és örökké a zenekar része marad. Nektek pedig rendkívül hálásak vagyunk a végtelen támogatásért, kérjük, fogadjátok szeretettel Balogh Attilát, a LAZARVS új családtagját.” - nyilatkozta Áron András és Makai László a zenekar Facebook oldalán.

A lemezt ismételten a zenekar mindenkori hangmérnöke, Bánházi Gábor, készítette a Zengőkert Stúdióban, a lemez borítóját Kókai Barnabás jegyzi, a videoklipet Bikali Sándor csapata készítette. A lemezbemutató pedig szeptember 14-én lesz a Budapest Parkban. Az album bakeliten és kazettán is megjelenik, és érkezik hozzá limitált merch csomag is, melyek megrendelésével a zenekart lehet támogatni.

Mindezek előtt a nyáron ezeken a helyeken lehet őket elcsípni:
2023.06.22 Alpárfeszt // Tiszaalpár
2023.06.28 Fishing On Orfű // Orfű
2023.07.19 Lowland Fesztivál // Hódmezővásárhely
2023.07.20 Campus Fesztivál // Debrecen
2023.07.27 FEZEN // Székesfehérvár
2023.08.24 Tábor Fesztivál // Alsóörs
2023.09.09 Klub Mocvara // Zagreb (HR)
2023.10.28 The Underworld Camden // London (UK) - w. AWS


forrás: Biczó Andi