Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Ébredj fel a Fatal Error újdonságával

Hosszabb kihagyás után új dallal és videoklippel jelentkezik a Fatal Error. A zenekar 2021-ben jelentette meg legutóbbi duplalemezét, amit a tavalyi évben meg is túráztatott országszerte. Az idei év eleje koncertmentesen telt a csapat számára, ekkor született meg a Hátrakötött kézzel.


A zenekar így nyilatkozott a dalról és klipről: „Izgatottak vagyunk, hogy végre új dalokkal foglalkozhatunk, ezért is vártuk, hogy megjelenjen a Hátrakötött kézzel. A dal alapjaiban egy olyan problémával foglalkozik, amely az élet több területén is visszaköszön. A hatalmon lévő befolyásos emberek, vagy akár csak a munkahelyi főnökök sok esetben bábuként rángatják a kiszolgáltatott embereket. Megszabják a lépéseinket, lehetőségeinket sokszor egészen odáig, hogy kit szerethetünk, vagy kire szavazhatunk. Ez a dal arra akar rámutatni, hogy ébredjünk fel, és vegyük a kezünkbe saját életünk irányítását, tegyünk a saját szabadságunkért. Sok embernek hálával tartozunk, akik segítettek nekünk, hogy létrejöhessen a dal és klip. Külön köszönet illeti a ceglédi Kossuth Művelődési Központot, akik sokadik alkalommal segítenek nekünk videoklip helyszínben.”

A Fatal Error június 9-én, pénteken a Budapest Parkban adja következő koncertjét vendégként a Paddy and the Rats 15 éves jubileumi buliján.


forrás: Dobó Réka