Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Dupla videóval jelentkezik a Mehringer

Félkemény és keserédes, hajnalig tartó fiatal mulatozás, Rómeó és Júlia - megjelent a Mehringer zenekar két legújabb dala, a hozzájuk tartozó klipek pedig saját rendezésben debütálnak.


A Mehringer Marci vezette, és éppen az egy éves szülinapját ünneplő zenekar ezúttal Tembóval, akit a Dzsúdló formációból is jól ismerhetünk, dolgozott együtt. Ha a zene mellé megnézzük a videókat is, le sem tagadhatnánk, hogy a fiatal bohóság az, ami árad a fiúkból, na meg persze ennek az életszakasznak a sajátos gyönyöreinek a kiaknázása is megmutatkozik a képeken. A dalok lüktetése pedig annyira magával húz, hogy biztosan dallamtapadása lesz az embernek tőlük!


A Budapest City és a Volt, ami volt klipek saját rendezésben jelentek meg, ami nem jelent mást, mintsem a kiindulási ötlet Marcitól származott, majd az egész zenekarral és egy profi technikai csapattal, akik Tóth Mártonból, Zátonyi Mártonból és Lakatos Péterből álltak, avagy a Shaky Whips, közösen finomították a részleteket és dolgoztak tovább a vizualitáson.

A pécsi zenekar szeptemberben jelenteti meg első nagylemezét, de addig sem maradunk új zenék nélkül, folyamatosan fogják szállítani a dalokat a közelgő első albumukról. A Mehringerrel idén nyáron találkozhatunk közel az összes fesztiválon, július 5-én pedig az A38 Hajón ünneplik születésnapjukat egy 90 perces koncerttel.


forrás: Fejes Fanni