Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Dupla szülinapot ünnepel ma a Feng-Békefi család

Új videóklippel üzent Ya Ou és Békefi Viki, hogy megszületett első közös gyerekük. A két tehetséges előadó ihletet merített a nagy várakozásokkal teli időszakban és az utolsó hetekben stúdióba ültek, hogy babájukat a számukra legkifejezőbb műfajban, azaz a zenén keresztül köszöntsék. A Várnak rám című varázslatos videóklip készítése során még mit sem sejtett Ya Ou, hogy a leggyönyörűbb ajándék éppen saját születésnapján érkezik, így duplán ünnepelhet a család.


Ya Ou és Viki június 9-én végre megpillanthatta a csöppséget, e könnyfakasztó gólyahír apropóján érkezett meg a Várnak rám című duettjük új, igazán bensőséges videóklippel. Sok mindent osztott már meg a sztárpár, többek között, hogy egy gyönyörű kislányt tarthatnak most épp a kezükben, arról viszont ezidáig nem beszéltek, hogy milyen nevet választottak neki. Ez azonban most fényre derül a videóklipben elhelyezett utalással! 

 „Habár sejtettük, hogy a szülinapomkor már hárman ünnepelhetünk, de azt álmomban sem gondoltam volna, hogy éppen a 32. születésnapomra érkezik. Ez a legnagyobb ajándék, amit valaha kaphattam az élettől” – mondta el a friss apuka, Ya Ou. – „Szerencsére, minden rendben zajlott, Viki is jól van. Alig vártuk, hogy szétkürtölhessük a világnak, hogy mennyire boldogok és teljesek vagyunk!”


forrás: Fehér Emma