Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Az öngyilkossági gondolatokra hívja fel a figyelmet Fedor Kyra újdonsága

Fedor Kyra sok-sok éven át bizonyított a háttér énekesek, vokalisták világában, majd sokunk örömére elkezdte megformálni önálló előadóművészetét. Saját számai megalkotása során legtöbbször valóban komoly, mély témákkal foglalkozik, ilyen a kiközösítés okozta magány, a kapcsolatokat megmérgező féltékenység, vagy éppen a mai felgyorsult, érzelemmentes, személytelen, színtelen, szagtalan világ.

A minap megjelent Kijárat dalát egy közreműködővel (Victoro) adja elő, amelyben a hazánkban túlságosan is gyakran előforduló öngyilkosságokat állítják fókuszba. Aki gondolkodott már azon, hogy véget vessen az életének, vagy megélte, hogy egy szerette lépett ki önként az élők sorából, az pontosan tudja, hogy ez a dal mennyire valósan festi le ezt az összezavarodott, rossz döntések sorát szülő érzelmi állapotot. A szerzeményhez Németh Kobe Dániel rendezett klipet. 

"Amennyiben öngyilkossági gondolataid vannak, keresd fel az ingyenes, a nap 24 órájában anonim módon hívható lelki elsősegély-szolgálatot a 116-123 vagy 06-80-810-600 telefonszámon. Az ongyilkossagmegelozes.hu oldalon további információkat találsz arról, mit tudsz tenni, ha krízisben érzed magad, vagy pedig másvalaki épsége miatt aggódsz." - áll a felhívás a videó YouTube leírásában.


szerző: nikiahatos