Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Új dal a csütörtökön hazánkban fellépő X Ambassadorstól

Az X Ambassadors olyan slágerekkel tört be a toplistákra, mint az Unsteady vagy a Renegades és azóta is megbizható tempóban hozzák az újabb és újabb slágereket. Most pedig itt a legújabb, a Happy People, amely egyben egy új, kollaboratív kislemez projektnek is a része. Az X Ambassadors június 8-án az Akvárium Klubban a slágerek mellett az elmúltévek újdonságait is elhozza a hazai közönségnek.


Az új kislemez, a Happy People egy soulos és introspektív dal, melyben akusztikus gitár és zongora szólal meg. A frontember Sam Nelson és a közreműködő művészek, Teddy Swims & Jac Ross lenyűgöző énekhangjukat és a közös harmóniát mutatják meg a dalban. Témájában az új szám a boldogságra való törekvésre összpontosít, miközben az ember saját mentális egészségével küzd.

A Happy People a zenekar folyamatban lévő Eg közös kislemez projektjének része, amely kiemeli a zenekar dalszerzői/produceri képességeit. A szám megjelenésével egy időben az X Ambassadors egy videoklipet is kiadott a Happy People-hez, melyben a teljes zenekar és a két zenész egy külvárosi kertvárosi ház pázsitján zenél, kiemelve az új kislemez közös éneklős hangulatát.

Az X Ambassadors énekese, Sam Nelson így nyilatkozott: "Az új dalunk, a "Happy People", amelyben Teddy Swims és Jack Ross is közreműködik, arról szól, hogy küzdünk a saját egészségünk és boldogságunk megőrzéséért, miközben folyamatosan támadnak minket a mások látszólag tökéletes életének képei. Ezzel mindannyian nap mint nap szembesülünk, ha csak a telefonunkra nézünk. A lehetőség, hogy Teddyvel és Jackkel dolgozhattam ezen a dalon, mindannyiunk számára transzcendens élmény volt. Bármikor kinyitják a szájukat, egyszerűen annyira mélyen átérzed, hogy mit mondanak és mit énekelnek, nem tehetnek róla, de mindent feltárnak előtted, amikor énekelnek, és ez aranyat ér."

A Happy People a legújabb az X Ambassadors sikeres kiadványainak sorában, miután 2015- ös debütáló albumuk, a VHS a Billboard 200-as lista Top 10-es listáján landolt, és végül platina minősítést szerzett, megnyitva az utat az Orion [2019] és a The Beautiful Liar [2021] előtt. Mindeközben diszkográfiájuk olyan dalokkal gyarapodott, mint a négyszeres platinalemezes Unsteady, a háromszoros platinalemezes Renegades, a szintén platinalemezes Jungle Jamie N Commons-szal, vagy a Home Machine Gun Kelly-vel és Bebe Rexha-val. A hazai közönség először 2020 márciusában hallhatta őket élőben, így sokaknak pont az X Ambassadors koncertje lehetett sokáig az utolsó nemzetközi koncertélménye. Most pedig a zenekar végre ismét Budapestre érkezik, ahol slágereik mellett immáron új dalaikból is hallhatunk majd ízelítőt június 8-án, az Akvárium Klubban.


forrás: Nagy Kátya