Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Ez a magyar banda lép fel Johnny Depp zenekara előtt!

A Decadancer munkássága kapcsán legutóbb akkor adtunk hírt, amikor az elsősorban post-wave stílusban mozgó csapat (Ficzkó András - ének, Fűzfa Zoltán Pocky -basszusgitár, Mátyás Attila - gitár, Gerő Balázs - dob) előjött a THE ANGELS NOT ALWAYS WEAR WHITE című dalával. A produkció két nyelven alkot: magyarul, angolul. Az elmúlt hónapokban olyan szerzeményekkel lepték meg közönségüket, mint az Egy szikra elég, vagy éppen a Ha kell a fény.

Ha zúzásról van szó, a fiúknak nem kell a szomszédba menniük. Ezt hamarosan a Budapest Sportarénában is bebizonyítják, ugyanis Ficzkó Andrisék lépnek fel a Hollywood Vampires (Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry (Aerosmith) és Tommy Henriksen) előtt.

A legendás banda először érkezik hazánkba, akik garantáltan dinamikus, intenzív, energikus bulit adnak az egybegyűlteknek. Jelenlegi turnéjuk fókuszában a Rise albumuk áll, amelyen a zeneirodalom nagy hősei előtt tisztelegnek. Véresen komolyan. 

Szereted az ínyencségeket tartalmazó bulikat? Akkor tarts a Decadancer, valamint a Hollywood Vampires tagjaival július 18-án, kedden a Papp László Budapest Sportarénában!

BESZERZEM A JEGYEMET!

szerző: nikiahatos