Ugrás a fő tartalomra

MEGJELENT: Grazzy új, közös EP-je felrobbantja a hosszú hétvégénket

A GrossKidzből is ismert, Grazzy és Cold Gee ragadós verzéi, Bari basszusokkal dúsított, feszes és telített beatjei teszik jellegzetessé vadiúj, PROJECT G című EP-jüket. A trap srácok élőben is elhozzák új kislemezüket a Turbinába június 3-án, akik őrjöngések, fejen táncolás, sírás és miegymás hangulatokkal fognak elkápráztatni mindenkit, aki jegyet vált!


Grazzy és Cold Gee egyaránt bővelkedik már nagyobb volumenű szólóprojektekben. A 2022 decemberében megjelent G.G.C. (Grazzy Goin Crazy) című album, illetve szintén tavalyi megjelenésű Zuhanás Cold Gee-EP mind osztatlan sikert aratott a magyar trapszcénában. A Kérsz Még? című kollabjukkal pedig egyenesen lehengerelték a dinamikusabb trap irányzatért rajongó hallgatókat.

„Ezután gondolkoztunk el azon, hogy ebből kell még. Túlzottan jó és kiegészítő energiákat tudunk egymásnak adni, mint Jin és Jang” – emlékezett vissza Grazzy a pillanatra, amikor úgy döntöttek, egy egész EP-lemezprojektbe vágnak.

A PROJECT G 2022 decemberében kezdődött, amelybe később együttműködőként becsatlakozott a mix- és masteringért felelős Bari, valamint az EP-n szereplő egyetlen feat, Bruway is, aki egy rendkívül fejlődő, fiatal előadó.

Mind a hat, megjelent számban hatalmas energiák szabadulnak fel, amit Grazzy és Cold Gee élőben is bemutat majd a Turbinában június 3-án, sőt dupla ünnep lesz, ugyanis GEDDO is érkezik SZAKADÁS című mixtape bemutatójával.


forrás: Fehér Emma