Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Örömzenélésből fogant meg Szlimmy és Steksz új trapfúziós EP-je

A GrossKidz alakulat két oszlopos tagja, Steksz és Szlimmy megjelent Grossboy című EP-jével, amelyben a trap, a pop és a house stílusra nyitott közönség egyaránt örömét lelheti. A közös nevező pedig a tapadós beatek, ösztönös dalszerzés és a fiúk bevállalós kísérletezése volt, amikről június 2-án élőben is meggyőződhetünk a grossfiúk EP-lemezbemutató buliján, a Turbinában.


Több ponton is összeér a két előadó zenei világa, így várható volt, hogy egy nagyobb közös projekttel jelentkezzenek eredményes kollab-dalaik (Rohanok, Hol van) után. A srácok mindenféle feszengés vagy megfelelési kényszer nélkül vonultak stúdióba még 2021 októberében, amikor elkészült a címadó Grossboy.

Ezt követően saját szólókarrierjük került a fókuszba: Míg Szlimmy abszolút sikert arató Dűnék és nemrég megjelent Arctáncoltató (prod. Loki) című lemezeire koncentrált, addig Steksz több single mellett előrukkolt a Hajnali órák című formabontó, szintipopos kislemezével.

A páros ez alatt az alkotói időszak alatt szerzett ismereteivel építette tovább hétszámos, debütáló kiadványát. A Grossboy végül egy műfajilag sokszínű, nyáridéző zenei egyveleggé érett össze, szóval az előttünk álló legmelegebb hónapokra garantáltan megvan a háttérzenénk. Hangzás tekintetében az egyik legérdekesebb dalukhoz, a Nem ereszt-hez forgatott a duó egy videóklipet, amely vizuális bravúrjaival tökéletesen megragadja a trekk különös, éjszakai hangulatát.


Dallista:
1. Nem ereszt (fókusz dal)
2. Grossboy
3. Elmélkedő
4. 20K
5. Belegondoltam
6. Vallomás
7. Sprint


forrás: Fehér Emma