Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Így lett veszélyes fegyver a kislemezt készítő Mihályfi Lucából

Mihályfi Luca énekes-dalszerző, a 2022-es X-Faktor harmadik helyezettje új dallal és videóklippel jelentkezik. A Revolver egy széteső kapcsolat traumáját, érzelmi viharát dolgozza fel.


„A dalt egy szakítás inspirálta. A szövegeim az éppen velem történő dolgokból táplálkoznak, mindig arról írok, amit épp érzek. Nem is tudom, a dallam született-e először, vagy a szöveg. Emlékszem, hogy a szobámban ültem az ágyamon, és mondhatjuk, nem voltam épp jól, elöntöttek az érzések. Szerettem volna mindezt kiadni magamból, ekkor bukott ki belőlem a refrén dallama, majd a fegyver képe és a szöveg.” – idézi fel a dal születését a fiatal lány.

Luca ráadásul nem csak a dalért felelt, hanem a videó megálmodásában is részt vett: „A zene mellett a filmezés is nagyon érdekel, ezért kifejezetten izgatott voltam, hogy megvalósíthatom a dalhoz tartozó víziómat. Imádtam a forgatást, reggeltől estig dolgoztunk, de egyáltalán nem éreztem megterhelőnek, szeretem ezt csinálni. Örülök, hogy Lehóval dolgozhattam együtt, rögtön megtaláltuk a közös hangot, az egész stábbal szuper volt közösen dolgozni. Érdekes szitu volt, amikor órákon keresztül nem nyúlhattam semmihez, mert tiszta művér volt a kezem.” – mondta még el Luca. „Több megjelenéssel is készülök, egy kislemezen dolgozom éppen, sok dalötletem is van, amiket szeretnék még idén megvalósítani.” - tette hozzá.


forrás: Balogh Zsombor