Ugrás a fő tartalomra

BULIZZ: Szeptemberben hazánkba érkezik Thomas Bergersen és Nick Phoenix produkciója

Pazar élő show-ra vágysz az epikus zene vezető zeneszerzőinek társaságában? Akkor szeptember 27-én a Budapest Sportarénában a helyed a Two Steps From Hell Live izgalmas és egyben innovatív műsorán. 

Az előadás során különböző zenei témák egész arzenálja bontakozik ki, olykor kelta beütéssel tarkítva, rock és metál hangzásokkal, filmes dallamokkal fűszerezve, miközben Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők, zongorán, hegedűn, ütőhangszereken irányítják az energiákat. 


Two Steps From Hell:
2006-ban Thomas Bergersen és Nick Phoenix zeneszerzők megalkották a Two Steps From Hell-t, miután felismerték, hogy zenéjükben milyen nagy potenciál rejlik. Kezdetben a filmipar számára készült zenék készítésére szakosodtak, főként filmelőzetesekre, egy olyan zenetípusra, amely felidéző ​​és szuggesztív témákat igényel, de azonnali hatást érnek el. Kompozícióik olyan történetek előzetesében jelentek meg, mint a Harry Potter, a Karib-tenger kalózai vagy a Star Trek.
Jelen vannak mindenhol, a filmekben a reklámokban, a televízióműsorokban, a sportversenyeken, és általában minden olyan műsorban, ahol az epikus zene megjelenik. A Two Steps From Hell kezdetben csak kereskedelmi használatra készített zenét, de műveik olyan népszerűek lettek, hogy 2010 májusában úgy döntöttek, Invincible címmel nyilvános albumot adnak ki, ami a legnagyobb slágereik gyűjteménye.