Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Vicces új karakter a hiphop színen

„Szürreális, váratlan és nem veszi magát túl komolyan” – ez nem más, mint a rapbeatekben utazó, nagyszájú srác, Bambi legújabb szövegbajnok trekkje, a Kelbimbó. Egyben az első, Escape Plan Recordings családjánál megjelenő felvétel!

Bambi, azaz Biró Dominik dalszerző-előadó számára a jó zene olyan, mint egy jó első randi, ugyanis szerinte mindegy mi a végkifejlett, ha valaki már új impulzust tud adni vagy az egyediségével, stílusával, energiájával tud hatni a másikra.

Ebben a szellemben és patent szövegeivel meg is érkeztek 2022-ben a Cigarette és a Hazudok című első zenék, most pedig kész a Kelbimbó – ami talán mind közül a legprovokatívabb darabja az ígéretes underground figurának:

„A „Kelbimbó” az egyik agymenésem, az introban kedvenc Forma-1 pilótámat, Daniel Ricciardot hallhatjuk egy zseniális interjú részletével. Azt imádom benne, hogy mennyire szürreális, váratlan és nem veszi magát túl komolyan. Szerintem tökéletesen átadja, hogy mire számíthat a hallgató a következő két percben” – így mesél Bambi saját szövegének hátteréről.

Összhangban a zenével kapjuk a vizuális ívet, amiben megy a túltolt arcoskodás, a fiatal alterlány sztereotípia teljes lesarkosítása, miközben totális káoszban élvezheti Bambi, ahogy szétveri a tévét és még legjobb barátja lángoló kezét is meggyújthatja.


forrás: Fehér Emma