Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Veled volt együtt, de visszajárt az exéhez? Akkor BatBoy új számát élni fogod!

BatBoy, azaz Michael D. Smith melodikus rapjét, mindenki magának érezheti, aki élt már át seveled-típusú kapcsolatot, amelyben nem működik a kommunikáció és nem teljesen őszinte mondatok spirálja megmérgezi a mindennapokat

A ByeAlex által felfedezett, a Gold Record által leszerződött rapper gőzerővel dolgozik az első nagylemezén, ami valószínűleg még az idén megjelenik.

"Az X-Faktort ugyan letettem, de a magam útján folytatom tovább a tehetségek kutatását és bemutatását. TikTokon találtam rá a 17 éves Mike videóira… Rögtön megtetszettek az ötletei és még aznap este ráírtam. Egy héten belül le is szerződtettük a kiadónkhoz... Most szeretném bemutatni nektek az első dalát és klipjét; hamarosan hozzuk a többi új cuccot is!" - írta Alex egy Facebook bejegyzésben.


„Ez nem volt egészséges kapcsolat, most már egyértelműen látom. Két évig voltunk együtt, de később kiderült, hogy rendszeresen visszajárt az exéhez is a lány. Amikor rájöttem, hogy megcsal, a kapcsolatnak ugyan véget vetettünk, de próbáltunk barátként továbbra is találkozni. Úgy éreztem, közben mintha ő jeleket küldene felém, hogy mégiscsak velem szeretne lenni. Egyre inkább éreztem, hogy ez így nem egészséges. Amikor végre úgy éreztem, hogy sikerült... felhívott újra. Viszont ekkor már volt elég erőm nemet mondani neki. Rengeteg kimondatlan érzés maradt bennem, amiket most beleírtam ebbe a dalba. Remélem másoknak is segíteni fog, hogy ne hagyják soha ennyire elmérgesedni az ilyen helyzeteket." - árulta el az előadó. A számhoz leholegacy rendezésében forgott klip.


forrás: Belovai Adrienn, ByeAlex Facebook
szerkesztette: nikiahatos