Ugrás a fő tartalomra

ITT A KLIP: Szervezett bűnbanda rabolta el a Wellhellót, AKC Misit és AKC Krettát

Egy budai villához riasztották szerda éjjel a rendőrséget: az ott lakók dulakodás és lövöldözés zajai miatt kérték a hatóságok segítségét. A helyszínre érkező járőrök a házban nagy mennyiségű készpénzt, alkoholt és fegyvereket is találtak. Informátorunk szerint egy féktelen buli torkollhatott leszámolásba – az érintettek ugyanakkor egyelőre csak az emberrablás tényét ismerték el, a pontos viszonyrendszer a jelenlegi nyomozati szakaszban nem ismert.


Az ügyben a Wellhello mellett érintett két másik népszerű előadó, AKC Misi és AKC Kretta is. „Nem tudtuk, hogy ilyen jóban vannak ezzel a két fiatalemberrel, eddig még sosem láttuk őket errefelé” – mondta egy, a neve elhallgatását kérő szomszéd, aki szerint újabban titokzatos nők is megjelentek az utcában, szerinte ez is összefüggésben állhat a történtekkel. "Amúgy kedves, előzékeny fiatalok, mindig előre köszöntek, csak néha kicsit hangosan hallgatták a zenét. Olyankor becsengettem” – tette hozzá a szomszéd.

A környékbeliek egy női bűnbandáról suttognak, a Reddit nevű portálon pedig felütötte a fejét a pletyka, mely szerint a Fluor Tomi, Diaz, AKC Misi és AKC Kretta elleni támadás egy korábbi affér miatti bosszú. A rendkívüli eseményekről kiszivárgott egy videófelvétel, az egyébként videokliprendezőként ismert Drakula Out Of Town ugyanis épp a helyszínen tartózkodott. Figyelem! Felkavaró képsorok!


forrás: Boros Fruzsi